Atenţie unde spălaţi maşina: un angajat al spălătoriei a furat SUV-ul clientului!

3 August 2020, 12:54
Denis Godorozea
A lăsat maşina la spălătorie şi nu a mai găsit-o: un tânăr din Chişinău s-a pomenit cu maşina furată chiar din parcarea spălătoriei. Cazul a avut loc acum câteva zile la o spălătorie de pe strada Calea Orheiului din capitală. Imediat ce a aflat despre furt, proprietarul SUV-ului de model Nissan Qashqai a sesizat poliţia.
În cadrul investigaţiei inspectorii au stabilit, că maşina a fost furată chiar de un angajat al spălătoriei, acesta fiind un tânăr de 24 ani, originar din oraşul Cricova, municipiul Chişinău. Potrivit informaţiilor distribuite de poliţie într-un comunicat de presă, proprietarul a lăsat maşina şi cheile unui angajat al companiei pentru a spăla maşina, iar acesta a preluat-o şi a părăsit spălătoria fără acordul proprietarului.

Suspectul a fost reţinut în scurt timp în apropiere de oraşul Cricova, deci, aparent acesta a şi pornit spre casă cu maşina furată! Fiind escortat la inspectoratul de poliţie, tânărul şi-a recunoscut vina, sugerând că nu intenţiona să fure maşina, ci doar să se plimbe cu ea. Acum, însă, este cercetat penal conform art. 1921 CP "Răpirea mijlocului de transport". Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să se aleagă cu o amendă cuprinsă între 29,000 şi 67,500 lei, fie cu detenţie pe un termen cuprins între 1 şi 3 ani.
1
1,913
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!