Bărbatul care a parcurs peste 1.6 milioane kilometri cu Nissan Navara s-a ales cu un pick-up nou gratuit

5 August 2020, 15:13
Denis Godorozea
La începutul acestui an am rămas uimiţi de istoria acestui Nissan Frontier, pick-up comercializat pe alte pieţe cu denumirea Navara — ajuns în posesia unui bărbat din SUA, maşina asta a parcurs peste un milion de mile, sau peste 1.6 milioane de kilometri, confirmând încă o dată fiabilitatea de excepţie pentru care se fac renumite maşinile japoneze. Or motorul de sub capota acestei maşini a rezistat tuturor provocărilor timp de peste un deceniu şi un milion de mile parcurse.
Încântaţi de această istorie, cei de la Nissan au pus în aplicare reţeta altor constructori auto, şi i-au propus proprietarului maşinii să o schimbe pe una nouă, absolut gratuit, pe când Frontier-ul cu parcurs record să fie transportat şi expus în muzeul mărcii. Acum americanul s-a cu un Frontier nou-nouţ cu care, cel mai probabil, se va aventura în stabilirea unui noi record, or planifică să-şi facă meseria cel puţin până în 2025.
Primul său Frontier a ajuns în posesia bărbatului acum 13 ani, iar de atunci a fost angajat în servicii de livrare, circulând zilnic câte 12 ore pe diverse drumuri americane. Motorul a rezistat cu brio şi este absolut funcţional şi acum, dar bineînţeles au avut loc şi intervenţii de reparaţie şi întreţinere.
De exemplu, când odometrul pick-up-ului indica 725,000 kilometri, bărbatul a fost nevoit să-i schimbe radiatorul... pentru prima dată! Ambreiajul a rezistat şi mai mult de atât, fiind înlocuit abia la 1.3 milioane de kilometri parcurşi. Notabil este faptul, că conform recomandărilor constructorului, uleiul în motor fusese schimbat o dată la 16 mii kilometri parcurşi.
0
4,467
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!