Chişinăul, afectat azi mai mult ca oricând de ambuteiaje. Iată ce artere ar fi bine să le evitaţi

11 August 2020, 10:15
Redacţia PiataAuto.md
Dimineaţa zilei de azi i-a surprins pe mai mulţi şoferi cu ambuteiaje mult mai mari decât o zi normală. Principalul motiv vine din blocarea uneia din cele mai principale artere de descărcare a traficului — Albişoara — care a intrat în faza avansată de reparaţii în sectorul cuprins între stăzile Ismail şi sensul giratoriu de la str. Negruzzi / Gagarin.
Aşadar, în rezultat sunt afectate toate arterele adiacente pe care traficul e nevoit să se direcţioneze. Str. Negruzzi a fost arhiplină de dimineaţă, la fel ca şi o mare parte din bd. Ştefan cel Mare dinspre Negruzzi. Strada Ismail a fost şi ea afectată de un ambuteiaj uriaş, întrucât o mare parte din cei care încercau s-o ia pe Albişoara de pe ea, trebuiau să revină ulterior tot aici.
Ca efect secundar, a fost afectată şi strada Ciuflea, dar şi o mare parte din Viaduct în direcţia Botanica spre Centru, pentru că automobilele care ajung la intersecţia cu Negruzzi constată că nu pot folosi Albişoara drept arteră de ocolire şi sunt absorbite greu în fluxul existent de trafic. Nu a scăpat de ambuteiaj nici strada Bucureşti, în sectoarele sale dinspre intersecţia cu Ciuflea, şi, fireşte, sunt extrem de aglomerate bd. Gagarin şi chiar Decebal în apropiere de regiunea Gării.
O altă arteră paralelă cu Albişoara, Calea Moşilor, e de asemenea afectată de ambuteiaje majore ca rezultat. Toate celelalte artere care dau în intersecţia giratorie cu ea sunt de asemenea afectate în acest segment — Vadul-lui-Vodă, str. Uzinelor, str. Tudor Vladimirescu.
Mai jos vedeţi o imagine cu cele mai afectate străzi la această oră. Sfatul nostru este să ocoliţi pe cât posibil aceste artere, sau să încercaţi a circula la ore din afara aglomerărilor maxime, poate să luaţi în considerare azi mai mult rutele ocolitoare ale oraşului sau străzi mai depărtare de zona străzii Albişoara. Totuşi, pe cât de incomodă e această situaţie, trebuie să realizăm că ea va continua cam toată luna august din cauza reparaţiilor de pe Albişoara, pe diverse segmente şi oricât de incomodă ar fi ea, strada Albişoara e cu siguranţă una din străzile aflate în cea mai mare nevoie de o reabilitate ca la carte.
UPDATE 10:22: INSP a anunţat acum câteva minute că segmentul dintre str. Ismail şi bd. Negruzzi al străzii Albişoara va fi blocat în forma în care este astăzi până la 23 august. Deci, înarmaţi-vă cu răbdare, şi ţineţi cont de sfaturile din acest articol, pentru că situaţia va mai ţine ceva timp!
0
1,814
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!