Compania de chirie auto care va scoate în vânzare 180,000 maşini până la finalul acestui an

3 August 2020, 15:28
Denis Godorozea
La începutul lunii mai a acestui an vă informam că Hertz, una dintre cele mai mari şi vârstince companii de chirii auto din lume şi-a anunţat falimentul — întreprinderea nu a putut face faţă provocărilor financiare rezultate în urma crizei pandemice Covid-19. Astfel, Hertz a intrat în insolvabilitate şi a fost luată decizia de a lichida compania pentru a onora datoriile.
Într-un proces de lichidare compania îşi vinde toate bunurile deţinute anterior pentru a putea acoperi datoriile, ce ajung la 650 milioane dolari americani, iar cea mai mare parte din mijloacele financiare ale unei companii de chirii auto este concentrată, bineînţeles, în flota de automobile. Astfel, acum presa americană a relatat că Hertz va scoate în vânzare până la finalul acestui an nu mai puţin de 182,521 automobile.
Flota Hertz include maşini de tot soiul de la sedanuri şi monovolume până la sportcar-uri, ba chiar şi supercar-uri. Parcursul poate varia de la un model la altul, precum şi starea tehnică şi preţul de vânzare, însă printre anunţurile plasate de Hertz în mediul online se enumeră bijuterii precum BMW M4 de generaţie actuală, în versiuni de caroserie coupe şi cabrio, cu parcurs minim.
Şi totuşi pare irealizabilă ideea de a comercializa timp de 6 luni o flotă de 180 mii automobile, în special dacă acestea sunt scoase în vânzare la preţ de piaţă, ro o asemenea ofertă va supraîncărca piaţa automobilelor rulate, care este într-un declin din cauza crizei pandemice, precum şi piaţa automobilelor noi.
0
15,732
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!