Culmea tupeului în Chişinău? A parcat maşina pe estacada destinată ambulanţelor a Spitalului de Urgenţă şi a plecat

15 August 2020, 22:29
Redacţia PiataAuto.md
Am văzut multe de toate în Chişinău. Dar e prima dată când vedem o asemenea situaţie absurdă, surprinsă azi, la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. Un şofer şi-a parcat maşina chiar pe estacada de acces a Spitalului de Urgenţă şi a plecat.
Fireşte, în scurt timp, atunci când a venit următoarea ambulanţă, aceasta nu a avut cum trece spre poarta de debarcare a pacienţilor la urgenţă. Şoferul — ia-l de unde nu-i. S-au adunat mai mulţi oameni în jur, încercând să găsească o soluţie pentru a mişca automobilul din calea ambulanţei. Toată ipostaza penibilă a durat ceva timp, medicii de pe ambulanţă fiind nevoită să transporte pacientul cu forţele lor până la poarta de acces în spital.

Unii au presupus că poate acest şofer a adus şi el, la rândul lui, pe cineva în stare gravă la spital. Însă în acest caz ar fi staţionat scurt la aceeaşi poartă de debarcare, nu pe estacadă. Autoarea pozelor şi martora întregii situaţii a stat până când şoferul a revenit la maşina sa. Acesta, fără vreo remuşcare, a deschis maşina şi a plecat, fără vreo explicaţie sau vreo scuză adresată cuiva. Suntem convinşi că INSP ar trebui să se autosesizeze pe marginea acestui caz. Numărul de înmatriculare a maşinii e YAL578.
Asemenea cazuri ne fac serios să ne întrebăm — e vorba de tupeu la culme sau de o prostie periculoasă pentru societate? Nu ştim, spuneţi-ve voi în comentarii, că pe noi situaţia asta ne lasă fără cea mai vagă explicaţie!

Foto: Facebook / grupul GBM / Nadejda Cudeaseva-Chepil‎
0
4,020
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!