Cum arată Mercedes-Benz GLE Coupe cu cele mai mari jante, de 24 inch, oferite de atelierul Hofele

5 August 2020, 17:31
Denis Godorozea
Atelierul Hofele a prezentat primul program de tuning pentru noua generaţie Mercedes-Benz GLE Coupe. Precum şi SUV-ul cu siluetă clasică, coupe-ul a beneficiat de un kit exterior inspirat de la modelele Maybach, dar şi câteva seturi de jante uimitor de mari, în arcurile standard fiind înghesuite jante de dimensiuni record pentru acest model, cu un diametru de 24 inch!
Setul opţional de jante este singurul element, însă, care să inspire sportivitate sau performanţe sportive, or aspectul exterior general al SUV-urilor preparate de Hofele inspiră eleganţă, fiind inspirate de la Mercedes-Maybach GLS. Astfel, Coupe-urile GLE au o caroserie bicoloră, clienţii având posibilitatea să aleagă după bunul plac combinaţia culorilor.
Calandrul standard a fost înlocuit cu unul nou, cu grile verticale, de genul celor ce pot fi văzute pe Maybach, cu emblema atelierului de tuning pe mijloc. Elementele decorative au fost înlocuite cu unele noi, cromate, iar în contrast cu ele se regăsesc capacele oglinzilor retrovizoare exterioare, din fibră de carbon.
Un element ciudat, precum capacele oglinzilor, şi-a făcut loc la posterior. Vorbim despre bara de protecţie cu plastic nevopsit şi un difuzor integrat şi câte două terminaţii duble pentru sistemul de evacuare pe extremităţi. Pare să nu să se prea combine cu aspectul exterior general, nu?
Habitaclul poate fi personalizat la solicitarea clientului, iar aici Hifele oferă o gamă aproape nelimitată de culori şi combinaţii de inserţii, cu tapiserie din piele şi Alcantara. Programul de tuning este disponibil pentru toate nivelele de echipare Mercedes-Benz GLE Coupe, indiferent de motorizare. Tunerii nu au anunţat modificări la nivelul substratului tehnic. Preţul kit-ului poate varia în funcţie de preferinţele clientului.
0
5,531
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!