Dedicat fanilor: General Motors a reluat producţia motoarelor V8 pentru modelele produse acum 30 de ani

3 August 2020, 11:58
Denis Godorozea
General Motors anunţă reluarea producţiei motoarelor V8 pe benzină pentru modelele lansate acum peste 30 de ani. Aceasta este o unitate de propulsie nouă, adaptată normelor de poluare în vigoare, dar perfect compatibilă pentru modelele offroader-ele şi pick-up-urile Chevrolet şi GMC produse între 1987 şi 2002. Proprietarii acestor maşini vor putea cumpăra motorul ca să-l instaleze individual, fie să apeleze la serviciile reprezentanţelor oficiale Chevrolet şi GMC.
Este vorba despre unitatea V8 de 5.7 litri, lansată mai devreme în cadrul campaniei de reabilitare a maşinilor Chevrolet şi GMC produse la finalul secolului trecut. Iniţial, însă, motorul putea fi achiziţionat doar de clienţii care alegeau să apeleze la serviciile de reabilitare prestate de reprezentanţele oficiale General Motors, iar acum acesta este disponibil pentru toţi doritorii de a-şi reabilita offroader-ul.
Potrivit presei americane, motorul a fost adaptat de ingineri pentru a oferi un nivel avansat de fiabilitate şi pentru a corespunde normelor de poluare noi. Motorul poate fi achiziţionat în showroom-urile oficiale Chevrolet şi GMC, iar constructorul anunţă o garanţie de 3 ani sau 100,000 mile de parcurs (aproximativ 160,000 km), una oferită standard pentru modelele contemporane.
0
1,332
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!