Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Demn de James Bond: Aston Martin lansează versiunea 007 Edition pentru Vantage şi DBS Superleggera

17 August 2020 - 18:14
Denis Godorozea
Premiera celui de-al 25-lea film din seria aventurilor lui James Bond este mai aproape de premieră, iar cei de la Aston Martin, partenerii fideli ai spionului britanic, prezintă primele imagini cu noua versiune specială, numită 007 Edition, pentru supercar-urile Vantage şi DBS Superleggera. Seria limitată a fost dezvoltată în cooperare cu studioul Metro Goldwyn Mayer, compania EON Production şi divizia britanicilor Q by Aston Martin.
Designerii şi inginerii s-au inspirat de la istoria de cooperare dintre James Bond şi Aston Martin, inclusiv de la faimosul Aston Martin DB5, care şi astăzi este unul dintre cele mai renumite automobile din cinematografie, dar şi de la coupe-ul Aston Martin V8.
Noile interpretări Vantage şi DBS Superleggera se disting printr-un decor specific, iar în habitaclu poate fi văzută o afişare grafică a comenzilor pentru dispozitivele speciale cu care este înzestrat sportcar-ul spionului. Însă comparativ cu replica coupe-ului DB5, prezentată mai devreme, comenzile nu sunt funcţionale.
În trafic cele două sportive din seria specială vor putea fi distinse graţie nuanţei speciale de gri Ceramic Grey, dar şi decorului din fibră de carbon, care poate fi văzut şi în habitaclul maşinilor. Aspectul exterior este completat de jantele originale de 21 ţoli de culoare neagră.
Britanicii au dat startul comenzilor pentru noile Vantage şi DBS Superleggera în interpretarea 007 Edition, însă cel mai probabil toate unităţile vor fi rezervate până la premiera peliculei No Time To Die cu James Bond, care va avea loc în luna noiembrie a acestui an. În total britanicii anunţă o serie de 100 unităţi Vantage 007 şi doar 25 unităţi DBS Superleggera 007. Preţurile pornesc de la 161,000 lire pentru Vantage şi, respectiv, de la 279,000 lire pentru DBS.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter