Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Elon Musk: Tesla Cybertruck ar putea căpăta un aspect complet modificat, de pick-up tradiţional

4 August 2020 - 16:06
Denis Godorozea
Premiera Tesla Cybertruck a zguduit întreaga comunitate de pasionaţi auto — vehiculul electric a şocat publicul prin aspectul său avangardist, dar şi pentru că a fost un prim pick-up electric de serie, care să fie lansat pe piaţă în viitorul cel mai apropiat, în special în SUA, unde acest tip de vehicule se bucură de o cerere mare constantă. Designul maşinii este, însă, discutat şi până în prezent, după luni bune de la momentul debutului, iar în replică Elon Musk a declarat că Tesla ar putea lansa un Cybertruck "obişnuit".
Potrivit fondatorului Tesla, electromobilul Cybertruck a fost dezvoltat fără nici un soi de cercetări de piaţă şi chiar în ciuda cererii sporite pentru acest model, compania ar putea modifica radical aspectul său exterior până la lansarea în producţia de serie, sau imediat după, dacă se va adeveri că automobiliştii nu sunt gata să achiziţioneze o maşină atât de neobişnuită. Astfel, Musk nu exclude că în viitor Cybertruck ar putea căpăta un design similar cu pick-up-urile existente pe piaţă.

Totodată, există riscul ca Cybertruck să nu fie acceptat pe anumite pieţe din cauza aspectului său exterior, or mai devreme demnitari europeni au declarat că pick-up-ul american nu ar corespunde normelor de siguranţă rutieră, în special în cazul accidentelor cu implicarea pietonilor. În acest context, Musk a sugerat că nu este exclusă apariţia unui pick-up mai compact, cu un design diferit, dar totuşi un model separat.
Ei bine, cel puţin în SUA se pare că Cybertruck a fost întâmpinat foarte bine de cumpărători, or la începutul acestui an numărul comenzilor preliminare pentru pick-up-ul electric a depăşit 500,000. De menţionat, însă, că plasarea unei comenzi preliminare costă doar 100 dolari şi poate fi anulată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter