Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fotbalistul Cristiano Ronaldo este unul dintre cei 10 posesori norocoşi ai unui Bugatti Centodieci

4 August 2020 - 09:33
Denis Godorozea
Cristiano Ronaldo a devenit unul dintre cei doar 10 norocoşi care vor deţine un Bugatti Centodieci, hypercar super exclusiv, lansat în cinstea celor 110 ani de existenţă a mărcii. Starul de la Juventus Torino este un mare fan al mărcii franceze şi mai deţine acum un Veyron Grand Sport şi un Chiron, iar pentru noul Centodieci a fost nevoit să scoată din buzunar peste 8 milioane euro. Potrivit informaţiilor oferite de Ronaldo, viitorul său Centodieci va avea caroserie vopsită în nuanţe de alb şi negru, deci în culorile clubului de fotbal Juventus Torino, pentru care starul joacă acum.
Bugatti Centodieci marchează cei 110 ani de la înfiinţarea companiei franceze, dar aduce şi un tribut supercar-ului EB110, prezentat acum aproape 3 decenii. Centodieci are, totuşi, la bază platforma modelului Chiron, de la care a moştenit şi benzinarul monstruos, un W16 de 8.0 litri, cu 4 turbocompresoare, capabil să dezvolte 1,600 CP (deci cu 100 CP mai mult decât Chiron). În această ipostază hypercar-ul este capabil să accelereze până la 100 km/h în doar 2.4 secunde. Repriza 0-200 km/h are loc în 6.1 secunde, pe când viteza de 300 km/h este atinsă în 13.1 secunde, iar acul vitezometrului va opri pe lângă cifra 380 km/h.
Din cele 10 unităţi programate, anual Bugatti planifică să producă doar câte 2 exemplare Centodieci, iar astfel Ronaldo îşi va aştepta bijuteria de peste 8 milioane euro cel puţin până în 2021.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter