Gafa anului: posesorii de Hyundai Palisade se plâng de miros de ciorapi la bordul maşinii

26 August 2020, 13:19
Denis Godorozea
Hyundai a demarat o anchetă internă pentru a stabili cauza mirosului neplăcut de la bordul SUV-urilor Palisade după ce mai mulţi concurenţi din America de Nord s-au adresat la reprezentanţele oficiale cu această problemă neobişnuită. Posesorii de Palisade descriu mirosul drept un coctail dintre ciorapi utilizaţi şi alimente alterate.
Deocamdată angajaţii reprezentanţilor nu au putut stabili cauza mirosului, însă constructorul bănuieşte că problema ar putea fi ascunsă în scaunele de la bordul maşinii, mai exact în tapiseria din piele, or toţi reclamanţii au achiziţionat câte o versiune de top Palisade, cu tapiserie opţională cu piele fină Nappa, contra cost adiţional.
Posesorii maşinilor, jurnaliştii şi angajaţii service-urilor oficiale au încercat mai multe metode de a elimina mirosul. S-a ajuns la demontarea tetierelor şi aerisirea habitaclului pentru câteva zile, s-a încercat eliminarea mirosului şi prin instalarea aromatizatoarelor la interior, dar în toate cazurile mirosul neplăcut dispărea doar pentru un timp scurt. Reprezentanţii Hyundai lucrează la înlăturarea problemei, însă nici o spălătorie minuţioasă a scaunelor şi suprafeţelor interioare nu a eliminat mirosul.
0
3,021
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!