Jaguar I-PACE va avea acum o motorizare mai accesibilă! Toate informaţiile tehnice

26 August 2020, 14:36
Denis Godorozea
Din momentul lansării Jaguar I-PACE a fost disponibil cu diverse nivele de echipare, însă cu o singură motorizare, EV400, ce combină două motoare electrice în cadrul sistemului de tracţiune integrală. Acum britanicii anunţă lansarea unei motorizări incipiente, care promite să fie mai accesibilă decât varianta EV400, dar cu caracteristici tehnice apropiate.
Noua versiune a fost numită I-PACE EV320. Precum şi varianta de top, noua motorizare are la bază două motoare electrice şi un sistem de tracţiune integrală electronică. Puterea maximă, însă, precum sugerează şi denumirea, este limitată la 320 CP (cu 80 CP mai puţin în raport cu EV400), iar cuplul maxim constituie 500 Nm (696 în cazul versiunii EV400). Aceste limitări au rezultat într-un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 6.4 secunde, pe când SUV-ul cu motorizare de top execută acelaşi exerciţiu în 4.8 secunde. Viteza maximă este limitată la 180 km/h, cu 20 km/h mai puţin.
În schimb, I-PACE EV320 mizează pe aceeaşi baterie de 90 kWh, care promite o autonomie maximă de 470 km, conform standardului WLTP, similară pentru ambele motorizări. Astfel, oferta va fi foarte atractivă pentru cei ce nu-şi doresc performanţe sportive de top, în special dacă e să ţinem cont de diferenţa de preţ de aproximativ 10,000 euro dintre cele două versiuni.
0
1,156
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!