Jucării exclusive pentru clienţii Bentley, asamblate manual şi la preţ de Dacia Logan

10 August 2020, 09:29
Denis Godorozea
Bentley prezintă noua gamă de modele la scară de colecţie — britanicii oferă clienţilor modele de diferite dimensiuni, identice cu coupe-ul stilat Continental GT. Cumpărătorii vor putea alege dintre modele la scară 1:64, 1:43 şi 1:8, iar cea din urmă maşinuţă este asamblată manual, iar britanicii oferă posibilităţi speciale de personalizare, precum alegerea nuanţei de caroserie şi tipului de tapiserie interioră. Dar şi preţul este pe măsură.
Cel mai mare model la scară măsoară în lungime până la 78 cm, avînd 40 cm în lăţime şi o înălţime de 24 cm. Pe lângă nivelul avansat de personalizare, cumpărătorul poate alege şi amplasarea volanului, în funcţie de ţara în care locueşte, de exemplu, astfel încât să obţină o copie identică a lui Continental GT din propriul garaj.
Continental GT 1:8 este realizat din peste 1,000 piese, iar toate acestea sunt asamblate manual de angajaţii companiei britanice, timp de 300 ore. Preţul unei astfel de bijuterii este, însă 6,995 lire sterline, în schimbul acestui preţ în Marea Britanie poate fi cumpărată o Dacia Logan, de exemplu, absolut funcţională şi nouă, din showroom.
Modelele mai mici sunt simţitor mai accesibile, dar şi oferă posibilitatea de a alege doar culoarea caroseriei şi una dintre cele două culori ale habitaclului improvizat. Maşinuţa la scaa 1:43 costă 85 lire, pe când varianta mai mică de 1:64 costă 12 lire.
0
1,756
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!