Lexus lansează o primă versiune cu tracţiune integrală pentru sedanul ES

20 August 2020, 17:23
Denis Godorozea
Lexus anunţă o serie de actualizări pentru sedanul ES. Printre altele, modelul de generaţie nouă va fi pentru prima dată disponibil cu o motorizare cu tracţiune integrală, livrările căreia vor demara în următoarele săptămâni. Deocamdată, însă, interpretarea cu tracţiune integrală este disponibilă doar în tandem cu motorizarea pe benzină cu indicele ES 250.
Aşadar, sistemul de tracţiune integrală vine în tandem doar cu motorul aspirat natural de 2.5 litri, capabil să ofere puţin peste 206 CP şi se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte. În schimb, cumpărătorii vor putea opta pentru pachetul opţional F Sport, ce aduce un kit aerodinamic exterior mai agresiv şi o suspensie rigidizată cu setări sport. Aspectul exterior este condimentat de jantele de 19 ţoli, iar la interior sunt disponibile combinaţii originale de tapiserie şi inserţii decorative.
Odată cu noua motorizare Lexus anunţă lansarea versiunii limitate Black Line, ce va enumera doar 1,500 unităţi ES, cu pachetul F Sport inclus standard. Această ediţie se distinge prim nuanţele originale de caroserie, trei la număr: albastru Ultrasonic Blue Mica, gri Obsidian şi alb Ultra White. Caroseria va contrasta cu elementele de decor exterioare de culoare neagră, printre care capacele oglinzilor retrovizoare exterioare, jantele originale şi eleronul compact montat pe capacul portbagajului.
Lexus ES Black Line va fi disponibil, cel mai probabil, doar pe piaţa din SUA, însă motorizarea ES 250 AWD urmează să fie inclusă în portofoliul constructorului şi pe celelalte pieţe, cel puţin în Europa şi CSI.
0
1,741
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!