Mercedes-Benz dezvăluie complet aspectul exterior al noului S-Class cu o schiţă oficială

28 August 2020, 12:57
Denis Godorozea
Doar câteva zile au mai rămas până la cea mai importantă premieră a anului — în 2 septembrie Mercedes-Benz va prezenta noua generaţie a navei amiral S-Class cu indicele W223. Mai devreme germanii au dezvăluti o serie de informaţii captivante despre substratul tehnic al maşinii, dar şi interiorul maşinii, iar acum ne propun să descoperim aspectul exterior al limuzinei, cu o schiţă oficială finală. Aşa va arăta noul S-Class!
Deşi imaginile spion cu prototipurile aproape necamuflate, surprinse în ultimele săptămâni, ne-au permis să descoperim parţial unele detalii din exteriorul limuzinei, schiţa oficială publicată de Mercedes-Benz ne permite să le vedem pe toate în ansamblu, cu mici excepţii. Astfel, S-Class de generaţie nouă se va conforma trendurilor şi va avea o grilă proieminentă de dimensiuni mai mari, iar farurile, dimpotrivă, vor căpăta o formă mai compactă, îngustată, cu o "privire" de prădător. Decorul în formă de plasă combinat cu prizele de aer frontale incluse în bara de protecţie faţă au o formă ondulată tradiţională pentru cele mai noi modele Mercedes-Benz.

Chiar şi cu informaţiile şi imaginile oficiale dezvăluite pe parcursul ultimelor săptămâni, se pare că germanii mai au multe de relatat în legătură cu noul S-Class. Astfel, vă îndemnăm să rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noua generaţie a navei amiral din Stuttgart.
0
2,795
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!