Mulţumim, comunitate, că aţi stabilit un nou record în iulie pe PiataAuto.md: 1.34 milioane de utilizatori unici!

7 August 2020, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
După cifrele anterioare din luna iunie, când aţi fost 1 milion 303 mii de utilizatori unici pe PiataAuto.md, nu îndrăzneam să mai sperăm la noi recorduri pentru că, ştiţi voi, nu trăim totuşi într-o ţară cu 60 de milioane de oameni. Dar voi, comunitate, ne-aţi fascinat încă o dată şi aţi devenit şi mai mulţi la număr în luna iulie 2020, stabilind astfel un nou record absolut de vizitatori pe PiataAuto.md: 1,345,666 vizitatori unici! Numărul total al vizitelor a fost de 2.4 milioane. Cota vizitelor de pe device-uri mobile a crescut şi mai mult, ajungând în luna iulie la 95.81%!
Sunt cifre incredibile, dar este în primul rând meritul vostru, al fiecăruia dintre voi, cei care vizitaţi PiataAuto.md. Şi ştiţi, nu vrem să continuăm cu un şir lung de cifre, vrem doar să vă spunem câteva lucruri esenţiale, pe care le-am simţit datorită vouă pe parcursul ultimei luni.

Am simţit mai mult ca oricând că nu există două grupuri — voi şi noi, ci un un mare noi, iar împreună putem face lucruri uriaşe, de impact. În iulie am fost împreună mai tăioşi cu urmărirea evoluţiei cazurilor de rezonanţă, iar cei din comunitate ne-aţi confirmat cu nenumărate mesaje că trebuie să mergem înainte cu această abordare. În iulie am avut cele mai multe reportaje despre oameni simpli dintre noi, care merită trataţi ca nişte adevăraţi eroi. În iulie am avut foarte multe sugestii de subiecte de ştiri şi articole venite din interiorul comunităţii şi cea mai mare parte a acestora s-au transformat în publicaţii. Iar pentru noi asta e o onoare, să ochim subiecte care vă interesează cel mai mult.
În iulie, am avut cele mai multe mesaje de la voi, atât de apreciere a unor articole la subiecte total surpriză, cât şi cu critici şi sugestii despre altele. Iar noi vă suntem recunoscători pentru toate, pentru că toate ne ajută să fim împreună şi mai relevanţi, şi mai interesanţi, şi mai harnici. Aşa cum spunem întotdeauna, suntem deschişi spre comunicare maximă, pentru că suntem şi noi, ca şi voi, comunitatea PiataAuto.md. Vom aprecia chiar şi un simplu mesaj de salut, cu schimbare de câteva vorbe şi păreri — pagină de facebook, mail, orice alt canal de social media, orice. Pentru că trăim într-o epocă în care deschiderea e totală şi autentică!

Şi, desigur, cel mai important lucru pe care vrem să-l spunem fiecăruia dintre cei din comunitate este MULŢUMESC! Mulţumesc că aţi vizitat PiataAuto.md, că aţi văzut, că aţi citit, că aţi dat mai departe, că aţi comentat, că aţi scris un mesaj, că aţi dat o reacţie, că aţi spus o părere. Toate aceste lucrurile ne fac pe noi, toţi împreună, cei din comunitatea PiataAuto.md, mai puternici, mai uniţi, mai cu impact faţă de ce se întâmplă în societatea noastră.
Iar august arată deja promiţător! Vom munci şi mai mult, vom fi şi mai relevanţi împreună, şi, de ce nu, poate mai şi creştem mai departe această minunate comunitate a noastră, a tuturor!
1
1,567
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!