Nouă versiune pentru Toyota RAV4 Hybrid. De această dată, deosebit de neagră

17 August 2020, 13:22
Denis Godorozea
Toyota îşi alintă fanii cu o nouă versiune pentru RAV4 Hybrid, dar de această dată este vorba despre o interpretare mai specială, extra-neagră, zicem noi. Varianta Black Edition surprinde printr-un decor exterior exclusiv de culoare neagră, inclus la pachet cu un nivel de echipare de top.
După cum sugerează şi denumirea, aproape toate elementele exterioare, decorative sau de protecţie, sunt de culoare neagră. Caroseria este vopsită în nuanţa Midnight Black, iar japonezii au ales să vopsească în această culoare până şi inserţiile laterale din plastic, menite să protejeze caroseria într-o escapadă de offroad. Astfel, doar partea de sus a ramelor geamurilor exterioare rămân a fi cromate, precum şi chenarul calandrului integrat în bara de protecţie faţă, care se distinge printr-o nuanţă fumurie de gri. Aspectul exterior este completat de setul de jante de 19 inch de culoare neagră, incluse standard în interpretarea Black Edition.
Habitaclul SUV-ului este tapisat cu piele de culoare neagră cu cusături gri şi tot aici planşa de bord este ornamentată cu inserţii decorative de aceeaşi culoare, cu suprafeţe standard piano black. Japonezii au pregătit pentru noua versiune şi un nivel avansat de echipare, care include un sistem audio de top, livrat de JBL, dar şi întregul pachet Toyota Safety Sense cu sistem de monitorizare la 360 grade, camere de marşarier cu afişaje pe ecranul multimedia şi oglinda retrovizoare interioară şi asistent sofisticat de parcare.
Constructorul nu a specificat preţul unui exemplar RAV4 Hybrid Black Edition, însă toate ele vor fi disponibile doar cu sistemul hibrid clasic, ce combină benzinarul aspirat natural de 2.5 litri cu motorul electric. Din punct de vedere tehnic modificări nu există comparativ cu versiunile de serie. Livrările vor demara în luna octombrie a acestui an.
0
4,602
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!