Operaţiune de amploare a poliţiei germane după ce un şofer de 80 de ani a condus pe contrasens pe o autostradă

13 August 2020, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Pentru ţara noastră, unde există atâtea probleme mult mai grave în trafic, o asemenea desfăşurare de forţe a poliţiei pentru o asemenea cauză poate părea neverosimilă, poate chiar inutilă. Dar, cum zice poliţia germană, mai bine să reacţionezi o dată prea tare, decât o dată prea puţin.
Ieri noapte, pe la ora 4, mai mulţi şoferi germani au observat un Hyundai albastru care mergea pe contrasens pe o autotradă din apropiere de Stuttgart, aşa că au anunţat imediat poliţia. Imediat poliţiştii au iniţiat o operaţiune de amploare pentru a identifica automobilul, având la bază descrierile martorilor. Datorită multiplelor echipaje dezlănţuite cu rapiditate în căutarea pe urme fierbinţi, Hyundai-ul a fost identificat şi oprit la nici 10 kilometri depărtare de locul unde fusese observat prima dată. Maşina a fost imediat urcată pe un camion de evacuare, iar şoferul a fost escortat la sectorul de poliţie pentru verificări.
S-a dovedit că şoferul din Hyundai are 80 de ani şi în toiul nopţii a încurcat din motive inexplicabile drumurile, ignorând indicatoarele de interdicţie şi nimerind astfel pe contrasensul autostrăzii cu pricina. Mai mult ca atât, el a declarat că nu ţine minte exact pe care intrare a ajuns pe autostradă. Pentru că a pus în pericol siguranţa rutieră, creând nenumărate situaţii de accident, poliţia a decis să-i confişte permisul de conducere pentru totdeauna, iar mărimea amenzii urmează a fi anunţată ulterior, când poliţiştii vor finaliza ancheta. Şoferul de 80 de ani a fost lăsat ulterior să plece acasă. Cu transportul public.
0
11,904
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!