Porsche lansează o listă generoasă de actualizări petru Taycan la doar un an de la premieră

20 August 2020, 11:06
Denis Godorozea
Porsche Taycan devine mai atractivă pentru potenţialii cumpărători cu setul generos de actualizări tehnice pregătite de constructorul din Stuttgart la doar un an de la premiera mondială a primului electromobil din gamă. Stilistic, fireşte, Taycan nu a suferit modificări, însă electromobilul este mult mai tehnologizat acum. Ei bine, vor fi disponibile posibilităţi noi de personalizare datorită celor 7 nuanţe noi de caroserie.
Actualizările tehnice aduc performanţe îmbunătăţite pentru motorizarea de top Turbo S. Datorită soft-ului modificat, electromobilul a devenit mai rapid în acceleraţia până la 200 km/h — aceasta are loc acum în 9.6 secunde (9.8 secunde anterior). Pentru cumpărătorii americani germanii promit un rezultat mai bun în exerciţiul de un sfert de milă, această distanţă poate fi parcursă acum în 10.7 secunde, cu 0.1 mai puţin decât anterior.
Suspensia adaptivă de top poate include acum funcţia Smartlift, tot una adaptivă, conectată cu sistemul de navigaţie. Sistemul este activat manual de şofer pentru a parcurge secţiunile de drum avariate sau denivelările artificiale, iar asistentul inteligent va memoriza porţiunea de drum, unde a fost acţionat sistemul şi îl va putea include automatizat următoarea dată.
Sistemul multimedia devine un soi de gadget mobil la interiorul maşinii, or proprietarii Taycan se vor putea abona la diverse sisteme de asistenţă şi siguranţă contra plată fixă lunară, dar şi să anuleze abonamentul în cazul că nu vor avea nevoie de el. Astfel, proprietarii electromobilelor pot selecta un abonament pentru sistemul de menţinere a benzii de circulaţie, în caz că din diverse motive nu l-au inclus în momentul achiziţiei.
O noutate la interiorul maşinii este noul head-up display opţional, care oferă acum o listă mai mare de informaţii, cu trei secţii de afişare, două standard şi cea de-a treia, care poate fi personalizată după bunul plac al şoferului. Ei bine, nu este vorba despre un head-up display de top cu realitate augmentată, aşa cum se arată în imaginile oficiale.
Viitorii cumpărători vor putea opta pentru un încărcător mai puternic de 22 kWh (11 kWh anterior). Astfel, timpul de alimentare de la o sursă de curent alternativ poate fi scurtată de două ori.
1
1,206
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!