Primul Skyline din colecţia lui Paul Walker costă acum cam cât 6 unităţi noi Nissan GT-R

25 August 2020, 15:28
Denis Godorozea
Primul Nissan Skyline din colecţia personală a starului The Fast and the Furious, Paul Walker, a fost scos în vânzare — celebrul actor a fost cunoscut pentru pasiunea sa imensă pentru automobilele sportive, iar în colecţia sa şi-au găsit loc diverse modele din diferite epoci auto, precum şi acest Nissan Skyline GT-R R34.
Se pare, însă, că faimoasa serie de filme Furios şi Iute i-a înjectat actorului pasiunea pentru şcoala sportivelor japoneze, or în perioada filmărilor primei pelicule din serie Paul Walker fusese practic unicul pasionat auto dintre toată echipa de filmare, însă atunci era cucerit în special de muscle car-urile americane. După cum au relatat apropiaţii actorului de pe platoul de filmare, în cadrul producţiei primului film Walker s-a lăsat atras de un Skyline R32 şi stilul JDM. În scurt timp actorul a apelat la singura companie din SUA care importa legal Skyline-urile japoneze pe teritoriul ţării, unde a şi achiziţionat un Skyline R34 V-Spec în nuanţa Sonic Silver.
Ei bine, în scurt timp Walker şi-a luat rămas bun de la noua sa bijuterie, maşina fiind revândută unui alt pasionat auto de pe insulele Hawaii. Noul proprietar a investit mult în maşina asta, i-a condimentat aspectul exterior cu un kit livrat de Veilside, dar a dispus şi aplicarea unor modificări tehnice, pentru a transforma Skyline-ul într-un bolid de stradă.
Ultimii 15 ani acest Skyline a fost păstrat la cel de-al treilea proprietar în statul american Texas, în posesia căruia a fost timp de aproape 15 ani, după care prin licitaţie a trecut în proprietatea importatorului de automobile JDM Toprank, care o vinde acum la preţ de 400,000 dolari americani, sau cam cât 6-7 unităţi noi-nouţe în echipare standard Nissan GT-R de generaţie curentă.
0
5,047
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!