Rolls-ul din Rusia: imagini oficiale cu versiunea de serie a SUV-ului Aurus Komendant

18 August 2020, 12:46
Denis Godorozea
Agenţia pentru drepturi de autor din Rusia a publicat schiţe oficiale cu exteriorul versiunii de serie a primului SUV Aurus, proaspătul brand premium rusesc. În noile imagini Komendant apare în versiunea 100% de serie, astfel cum va putea fi văzut în cadrul prezentărilor oficiale şi pe drumurile publice. Concomitent, au fost dezvăluite şi noi informaţii despre substratul tehnic.
Anterior NAMI a publicat imagini cu Komendant, însă varianta de serie pare să fi simţit câteva actualizări stilistice minore comparativ cu acele prototipuri. SUV-ul a preluat limbajul stilistic conceput de sedanul Senat, dar se distinge uşor la nivel de calandru, faruri şi blocuri optice spate. Cele două modele împart o singură platformă şi substratul tehnic electrificat, ce are la bază un benzinar biturbo V8 de 4.4 litri, capabil să dezvolte 598 CP, cuplat la cutia automată KATE cu 9 rapoarte. Însă se anticipează că Komendant va fi simţitor mai mare şi va oferi un ampatament mai generos decât sedanul standard.
Deocamdată rămâne incertă data lansării oficiale — premiera şi startul producţiei au fost amânate de ruşi de câteva ori. Potrivit ultimelor informaţii, debutul ar urma să aibă loc până la finalul anului viitor, iar producţia să înceapă abia în 2022. De altfel, nici măcar sedanul Senat nu a ajuns pe linia de producţie, aceasta urmând să înceapă pe parcursul anului viitor.
0
2,207
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!