Se întâmplă din nou: un afacerist şi-a cumpărat Lamborghini pe banii primiţi de la stat pe perioada pandemiei

7 August 2020, 08:42
Denis Godorozea
Se pare că Lamborghini a devenit un soi de marcă de vis pentru escrocii americani, or la doar o săptămână după ce autorităţile SUA au anunţat despre reţinerea unui afacerist, care din banii primiţi drept ajutor de la stat şi-a cumpărat un bolid italian, presa americană comunică despre un alt om de afaceri care a ales un Lambo din banii primiţi de la autorităţi.
Incredibil pare nu doar intervalul de timp în care au fost deconspirate cele două cazuri şi aceeaşi marcă de maşini pentru care au optat escrocii, dar şi faptul că ambii sunt din statul Florida şi ambii au câte 29 ani! Ei bine, data trecută am relatat despre cazul lui David Hines, care a cumpărat un Huracan, pe când protagonistul istoriei de astăzi, Lee Price, a optat pentru un Urus.
Potrivit Daily Mail, afaceristul a beneficiat de un ajutor în mărime de 1,600,000 dolari de la stat — Price a indicat în cerere că are nevoie de un ajutor financiar pentru a achita salariile angajaţilor şi a acoperi creditele întreprinderii, însă apoi a cheltuit aceste mijloace pe un Urus, produs în 2019, care l-a costat aproape 234 mii dolari, pe un Ford F-350, dar şi alte obiecte de lux, precum un ceas Rolex de 14,000 dolari. Dar cheltuielile nu s-au limitat aici. Pe lângă cele menţionate escrocul şi-a cumpărat un imobil şi a mai cheltuit circa 700 dolari pe băuturi alcoolice într-un singur local, dar şi 4,500 într-un cabaret.
Precum şi predecesorul său, Lee Price a fost arestat, fiind acum învinuit de escrocherie şi fraudă financiară. Bineînţeles, bunurile achiziţionate au fost sechestrate.
0
3,730
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!