ULTIMA ORĂ: Noi informaţii despre accidentul de la Ştefan Vodă şi starea oamenilor implicaţi!

10 August 2020, 10:35
Redacţia PiataAuto.md
Ieri s-a produs un accident cumplit pe traseul R30 din raionul Ştefan-Vodă, şoferul băut al unui Audi tamponând un microbuz şi o Kia. Astăzi dimineaţă am aflat noi detalii cutremurătoare din acest accident!
Şoferul Audi avea 0.62 mg/l în aerul expirat

Poliţia a anunţat şi ieri că şoferul Audi, cel care a provocat accidentul, a fost depistat ca fiind în stare de ebrietate. Astăzi am aflat de la poliţie şi care a fost alcoolemia acestui şofer — 0.62 mg/l în aerul expirat, ceea ce corespunde unei stări de ebrietate avansată, care se pedepseşte cu privarea dreptului de a conduce şi dosar penal chiar şi atunci când nu implică provocarea unui accident.
A avut de suferit şi o doamnă care se afla pe acostament

Ieri s-a anunţat că 13 oameni au fost internaţi în spital în urma acestui accident. Ei bine, pe lângă ocupanţii automobilelor, astăzi am aflat că a avut de suferit şi o doamnă care se afla pe acostament în acel moment, iar ea se află în stare gravă la spital în prezent, la terapie intensivă.
De asemnea, o altă doamnă, născută în 1952, care se afla în microbuz şi era în stare gravă după internare, are în prezent stare îmbunătăţită şi a fost transferată de la terapie intensivă în chirurgie.

Un pasager din Audi se află în comă

În prezent, starea cea mai gravă dintre cei 13 oameni internaţi în spital o are un tânăr, născut în anul 2002, care era pasager în automobilul Audi. Acesta se află în comă, iar pronosticurile lui de supravieţuire sunt rezervate.
Şoferul Audi, plasat în arest pentru 72 de ore. Se va solicita arest de 30 zile

Ieri şoferul Audi a fost plasat în arest preventiv de 72 de ore. Astăzi, însă, organele de forţă intenţionează să ceară prelungirea măsurii de arest până la 30 de zile, pe perioada anchetei, până la transmiterea dosarului în judecată şi stabilirea unei pedepse finale.
0
12,684
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!