Un şofer de camion ucrainean, prins de poliţia germană conducând pe autostradă aproape în stare de comă alcoolică

28 August 2020, 10:41
Redacţia PiataAuto.md
Un caz absolut şocant s-a produs acum două zile în Germania. Poliţiştii germani au primit un apel prin care erau anunţaţi că un camion cu remorcă, cu plăcuţe de înmatriculare lituaniene, circulă haotic pe autostrada A3 în direcţia Frankfurt, cu traiectorii zig zag.
Poliţia a lansat imediat o operaţiune de găsire a camionului, în scurt timp acesta fiind identificat pe autostradă şi condus la cea mai apropiată zonă de staţionare. Şoferul s-a dovedit a fi un ucrainean beat criţă, care abia de putea sta pe picioare şi vorbi. Poliţiştii germani i-au făcut testul de alcoolemie pe loc, rezultatul fiind de 1.37 mg/l în aerul expirat / 2.74 promile în sânge, ceea ce depăşeşte valoarea la care majoritatea oamenilor ar fi la un pas de coma alcoolică!
Şoferul a fost reţinut imediat şi dus la secţia de poliţie, unde i s-a mai făcut un test adiţional pentru dovada suplimentară, care fusese doar un pic mai mic decât primul, indicând deja 2.39 promile, după ceva timp scurs. Pentru că şoferul era atât de beat, încât risca să intre în orice moment în comă, poliţiştii germani au chemat şi o echipă de medici, care i-au prelevat probe de sânge şi l-au asistat.

Poliţiştii i-au restras permisul de conducere, iar pentru a fi judecat în stare de libertate, acesta ar trebui să depună o cauţiune de câteva mii de euro. Până atunci, rămâne reţinut. Poliţiştii au contactat şi compania de transport unde era angajat şoferul, pentru ca aceştia să-i găsească un înlocuitor care ar putea prelua camionul pentru a-l conduce mai departe.
0
48,794
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!