Un urs flămând de pizza a distrus o maşină de livrare din Alaska

11 August 2020, 12:06
Denis Godorozea
Un caz mai puţin obişnuit a avut loc în Alaska, SUA, în special pentru un angajat al serviciului de livrare de pizza — şoferul s-a pomenit cu maşina distrusă în totalitate de un urs... probabil flămând şi el de o pizza fierbinte! Animalul năzbâtios a distrus aproape în totalitate interiorul maşinii de model Honda, dar din nefericire nu şi-a putut potoli pofta, or în momentul atacului în interior rămăsese doar mirosul de pizza.
Potrivit spuselor şoferului, acesta a fost trezit dimineaţa de zgomotul de afară şi mare i-a fost surprinderea să vadă ursul pe lângă maşină. Se pare că mirosul delicios de pizza a mai rămas la interior după o zi de livrări. Deci, nici o pizza nu a avut de suferit, însă habitaclul maşinii este de nerecunoscut acum.
După câteva minute de căutare, ursul dezamăgit a părăsit maşina şi a plecat departe, or până şi forţele de ordine sosite la faţa locului nu l-au mai putut găsi. Din fericire pentru şofer, maşina a fost asigurată, iar compania de asigurări a sugerat că va acoperi daunele provocate de urs. În context, autorităţile au amintit locuitorilor să nu păstreze mâncăruri în habitaclu, or acestea atrag diverse animale pofticioase de o pradă uşoară.
0
1,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!