(VIDEO) A cumpărat o maşină nouă şi timp de 36,000 km nu i-a schimbat niciodată uleiul!

17 August 2020, 19:19
Redacţia PiataAuto.md
Schimbarea regulată a uleiului e o axiomă pentru toate automobile, de toate vârstele, dacă vrei ca acestea să funcţioneze cât mai mult şi mai lipsite de probleme. Iar atunci când cumperi un automobil nou din showroom, parcă şi mai mult ai vrea să ai grijă de el, schimbându-i totul la timp, ca să-l păstrezi cât mai mult timp în stare excelentă, nu?
Se pare că nu toţi au grijă la fel de mult de maşinile lor. Un mecanic din America de Nord a publicat un video pe canalul său, în care arată un Subaru ce-i fusese adus pentru primul schimb de ulei din toată exploatarea sa. Nimic neobişnuit până aici, doar că maşina avea peste 36,000 km pe odometru şi-n tot acest răstimp proprietara sa din Canada nu i-a schimbat niciodată uleiul de motor!

Fireşte, atât uleiul, cât şi filtrul de ulei, erau într-o stare jalnică, după cum puteţi vedea în videoul de mai jos. Motorul a supravieţuit şi va mai funcţiona, dar cel mai probabil va da de veste ceva mai târziu despre această exploatare cruntă la care a fost supus.
0
48,484
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!