(VIDEO) Accident cumplit pe traseul Chişinău-Străşeni. Şoferul unei Lada a avut de suferit

5 August 2020, 22:02
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate traseul prost marcat Chişinău-Străşeni favorizează noi tragedii rutiere. Şi din păcate, de această dată una din maşini a fost o Lada, care a oferit o protecţie foarte slabă şoferului său, care a fost grav rănit în urma acestui accident.
Totul s-a întâmplat în acelaşi loc nefast şi prost marcat din apropierea localităţii Cojuşna. Se pare că-n accident au fost implicate 3 automobile — un Ford Transit, o Toyota şi o Lada. Nu este clar deocamdată cum anume s-a întâmplat accidentul sau cine se face vinovat, însă impactul a fost foarte puternic.

Din informaţiile pe care le avem la această oră, ocupanţii din Ford şi Toyota nu au fost grav răniţi, însă şoferul din Lada a avut de suferit, fiind în stare inconştientă la sosirea ambulanţei. Maşina sa s-a deformat extrem de mult în acest accident, oferindu-i o protecţie foarte slabă.
Vom reveni ulterior cu noi detalii despre starea oamenilor implicaţi în acest accident şi despre scenariul lui de îndată ce vom avea informaţii proaspete.

UPDATE 22:16: Din păcate, şoferul din Lada, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a decedat la Spitalul de Urgenţă în urma traumelor suferite în accident. Din spusele poliţiei, şoferul de Lada ar fi intrat pe contrasens şi ar fi tamponat frontal microbuzul Ford Transit, una din maşini fiind ulterior proiectată şi într-o Toyota.

***

Într-o înşiruire de ştiri pe care n-o putea nimeni intui, acum câteva zile publicam o ştire despre un accident teribil cu o Lada în Ungaria, unde maşina se rupsese în două, iar şoferul nu era ajutat de nimeni. Apoi, mai recent am publicat şi nişte crash-teste cu aceste modele clasice Lada, care ilustrau protecţia slabă oferită de ele. Acum, din păcate, avem o nouă demonstraţie sumbră din viaţa reală, de pe drumurile Moldovei, unde asemenea maşini circulă în număr mult mai mare decât în Ungaria sau în alte ţări. Şi totuşi, noi zicem că problema cea mai mare azi e proiectarea proastă a acestui drum, în special în apropierea Cojuşnei. Vom reveni cu mai multe informaţii la acest subiect.
0
4,954
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!