(VIDEO) Caroseria acestui Mitsubishi Lancer luminează în întuneric! Secretul ascuns în vopseaua maşinii

26 August 2020, 12:47
Denis Godorozea
Vlogerii de la Dip Your Car au publicat un video cu un nou proiect spectaculos, protagonistul căruia este un Mitsubishi Lancer, caroseria căruia este iluminată în întuneric, iar cu o simplă lanternă poate fi desenat un decor unic pe orice element exterior. Secretul se ascunde în vopseaua specială cu care a fost acoperită maşina.
Procesul de creare a acestei vopsele a durat mai mult timp, iar cei de la Dip Your Car au experimentat cu mai multe nuanţe amestecate cu pigmenţi fluorescenţi. Ei bine, specialiştii echipei sunt specializaţi, de altfel, pe crearea unor nuanţe de caroserie cu totul speciale şi originale. Per total, de această dată, tunerii au pregătit opt amestecuri cu compoziţie diferită, dintre care doar două s-au adeverit a fi potrivite pentru rezultatul pe care şi l-au dorit.
Ulterior caroseria a fost acoperită cu mai multe straturi de vopsea, fiecare fiind verificat minuţios dacă corespunde cerinţelor de luminozitate. Per total, pentru a acoperi caroseria în totalitate specialiştii au folosit circa 15 litri de vopsea. Rezultatul creaţiei îl puteţi urmări în materialul video de mai jos.
0
1,653
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!