(VIDEO) Cât poate costa o secundă de neatenţie la volan! Un accident recent din Rusia demonstrează asta

15 August 2020, 14:01
Redacţia PiataAuto.md
O secundă de neatenţie, în care privirea celui de la volan e îndreptată spre ecranul telefonului, sau o aplecare după ceva scăpat jos. Multe distracţii de la volan pot exista şi toate pot fi neiertătoare, chiar dacă nu durează decât o secundă. Un cumplit accident, produs acum câteva zile în Rusia, demonstrează asta cât se poate de elocvent.
O Toyota Camry circula pe unul din traseele federale din partea sudică a Rusiei, de lângă oraşul Bataisk. Aparent, nimic nu prevestea urgia care avea să urmeze. Dar la un moment dat, acea Toyota o ia niţel spre stânga şi intră într-un impact cu o altă Toyota Camry de pe contrasens. Impatul a fost puternic, dar nu catastrofal, însă prima Toyota Camry a ajuns în rezultat pe contrasens fără a mai fi controlată de cineva, ajungând într-un al doilea impact frontal cu un camion. Tocmai acest al doilea impact a fost fatal pentru 3 din cei 4 ocupanţi de la bord. Da, în acel Camry se afla o familie de 4 oameni, iar în rezultaltul acestui accident de coşmar au murit ambii părinţi şi unul dintre copii, în vârstă de 10 ani. Celălalt copil, rămas acum orfan, a fost spitalizat cu multiple traume.

Şi a fost vorba doar o de o secundă de distragere inexplicabilă. Acum, din păcate, nici anchetatorii nu mai ştiu care a fost exact cauza distragerii, dar tragedia oribilă s-a produs. Fiţi atenţi la drum!

Atenţie: imaginile de mai jos pot avea impact puternic emoţional!
0
18,409
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!