(VIDEO) Ce a rămas din Ford-ul poliţienesc din SUA după ce a fost tamponat de un pick-up?

17 August 2020, 09:34
Denis Godorozea
Un Ford Explorer poliţienesc a fost distrus complet în SUA după ce a fost tamponat în plin de un pick-up ce venea cu viteză excesivă. Din fericire, la bordul SUV-ului special nu se afla nici o persoană, or în caz contrar şansele de supravieţuire ar fi fost minime după un asemenea impact — vedeţi în ce s-a transformat Explorer-ul după accident.
Accidentul a avut loc în oraşul Wheat Ridge, statul american Colorado, fiind surprins de o cameră din dotarea poliţiştilor. În dimineaţa zilei de duminică, 9 august, angajaţii forţelor de ordine se aflau în serviciu, maşina fiind parcată cu girofarele incluse în spatele unui camion, pentru verificări de rigoare. Se pare că girofarul nu a fost observat, însă, de Mathew Paul, un bărbat în vârstă de 44 ani, care circula cu viteză excesivă la bordul pick-up-ului său. După cum a stabilit ulterior poliţia, Paul a fost în stare de ebrietate alcoolică în momentul accidentului, iar culmea este că anterior acesta a mai fost judecat pentru şofat în stare de ebrietate de cel puţin 5 ori, în 2001, de două ori în 2006, în 2010 şi în 2013. Per total, din 1992 şi până în prezent bărbatul a fost arestat de 38 ori pentru diverse infracţiuni.

După impact două persoane au fost transportate la spital, însă viaţa lor este în afara oricărui pericol. Acum Mathew Paul va ajunge din nou în faţa instanţei pentru fapta comisă.
0
2,739
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!