(VIDEO) Ce fac ruşii cu Dacia Duster prin offroad alături de UAZ-uri şi Niva

16 August 2020, 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Poate unii dintre noi nu ştiu, dar Dacia Duster e unul din cele mai populare SUV-uri din Rusia în prezent, doar că se vinde în această ţară ca Renault Duster. De fapt, Duster e chiar al doilea cel mai vândut SUV în Rusia, aşa că a devenit între timp şi un model foarte îndrăgit, atât pentru cei care caută un SUV mai civilizat, cât şi pentru cei ce vor o maşină mai accesibilă de offroad.
E interesant că Duster încă se vinde acolo în prima sa generaţie, dar, atât timp cât preţul accesibil primează, asta nu e o mare problemă, nu?

Ei bine, azi vrem să vă arătăm ce fac uneori cei din Rusia cu Dacia Duster în offroad adevărat. Mai jos avem două video-uri filmate de nişte entuziaşti de offroad făcut atât de plăcerea sufletului, cât şi de dragul unor competiţii. În ultimii ani aceştia au descoperit Duster ca pe un model foarte capabil în offroad, aşa că mai mulţi dintre ei au prins a exploata Dustere foarte intens în offroad.
Totul se întâmplă în regiunea Krasnodar şi munţii Caucaz, nu Siberia de această dată. Dar munţii Caucaz nu sunt deloc mai gingaşi în duritatea condiţiilor oferite, aşa că Dusterele româneşti, produse în Rusia, au avut de înfruntat condiţii nemiloase, înaintând alături de UAZ-uri, Niva, offroadere vechi gen Mitsubishi Pajero, dar şi alte câteva modele consacrate. Cât de bine s-a descurcat Duster în mâinile ruşilor, în adâncurile Rusiei? Vedeţi în filmuleţele de mai jos! Aveţi răbdare cu ele doar, pentru că secvenţele spectaculoase sunt mai multe la număr, un pic împrăştiate de-a lungul filmuleţelor.
0
15,149
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!