(VIDEO) Două Lada ciocnite frontal, zero protecţie. Unul din cele mai nefaste accidente imaginabile, produs în Rusia

26 August 2020, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
În ultimele săptămâni am vorbit adeseori despre protecţia aproape inexistentă a unor modele Lada, în special 2105, 2107. Vă arătam cum o Lada s-a desfăcut în două în Ungaria după un accident cu un Fiat, vă arătam chiar şi crash teste profesioniste, făcute după metoda EuroNCAP, cu aceste modele, care arătau cât de periculoase sunt în accidente, chiar faţă de alte modele Lada, precum 2106, care are nişte bare adiţionale în uşi pentru o mai bună rigiditate a caroseriei.
În fine, o tragedie din viaţa reală din Rusia, produsă acum trei zile, ne arată şi scenariul unuia din cele mai nefaste accidente imaginabile, atunci când două asemenea modele Lada se ciocnesc frontal pe un traseu. Amândouă la fel de slabe în protecţia oferită, amândouă în scenarii simetrice. De această daăt a fost vorba de o Lada 2104 şi o 2107. Şoferul din Lada 2104 a ieşit pe contrasens şi astfel s-a produs ciocnirea frontală între cele două vehicule.
Protecţia oferită ocupanţilor din automobile, în acest accident, a fost practică nulă. Ambii şoferi au decedat pe loc. A decedat şi pasagera din Lada 2104. Un pasager din 2104 a reuşit să supravieţuiască, dar are mai multe fracturi grave deschise, inclusiv la faţă. Alţi doi pasageri din 2107, la fel grav răniţi, au fost şi ei spitalizaţi. Poliţia din Rusia nu menţionează dacă ocupanţii aveau sau nu centurile cuplate.

Atenţie! Video-ul de mai jos conţine imagini operative neblurate, care pot crea un puternic impact emoţional.
0
2,271
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!