(VIDEO) Epic fail: capota noului Corvette C8 se deschide din mers!

6 August 2020, 14:01
Denis Godorozea
Erori inginereşti pot avea loc chiar şi în cazurile automobilelor mai scumpe, de la care nu prea te aştepţi la o gafă de proporţii. Noul Corvette C8 a simţit, aparent, un fail epic, or mai mulţi proprietari ai proaspătului supercar au raportat una şi aceeaşi problemă, şi anume deschiderea necondiţionată a capotei chiar din mers. Cazul unui şofer a fost surprins de camera de bord.
Grav este că capota maşinii, sub care are lor un spaţiu dedicat bagajelor, se deschide astfel încât acoperă integral parbrizul şi reduce vizibilitatea la zero pentru cel din spatele volanului. Nici frânarea nu ajută în acest caz, or capota are un suport de amortizoare, iar astfel şoferii sunt nevoiţi să tragă urgent pe dreapta ca să închidă manual capota.
Potrivit presei americane, numărul plângerilor pentru acest defect este în continuă creştere, pe un site specializat fiind înregistrate câteva zeci de plângeri în rândul proprietarilor de Corvette Stingray produse în acest an. Unii proprietari au fost mai inventivi în fixarea capotei, dar cert este că defectul trebuie înlăturat oficial. Oficialii General Motors nu şi-au recunoscut, însă, vina, sugerând că proprietarii supercar-urilor nu închid de-a binelea capota. În replică utilizatorii au raportat că pe planşa de bord nu apar atenţionări dedicate în acest moment. Ei bine, se pare că cei de la Chevrolet ar trebui să se pregătească de un recall mai ruşinos.
0
2,029
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!