Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Instant karma, livrată de poliţia din Ungaria celor care depăşesc neregulamentar!

8 August 2020 - 11:41
Redacţia PiataAuto.md
Cât de iritantă şi periculoasă poate fi o depăşire neregulamentară, făcută într-un loc nepermis pe trasee naţionale! Anume asemenea depăşiri devin adeseori cauzele celor mai grave accidente rutiere.
Recent, însă, poliţia maghiară a primit în dotare mai multe automobile ”civile”, majoritatea lor de marcă Skoda, cu motoare puternice sub capotă, care nu sunt marcate din exterior drept poliţie, având doar girofare discret camuflate pe planşa de bord şi-n calandrul frontal. Însă, când aceste girofare sunt oprite, practic nu mai poţi distinge o asemenea Skoda de oricare alte maşini din trafic.
Şi acum poliţia din Ungaria a început a folosi aceste maşini nu doar ca radare mobile de viteză, ci şi ca maşini care să lupte cu depăşirile neregulamentare pe traseele ţării. Asemenea depăşiri ale maşinii de poliţie sunt răsplătite imediat cu aprinderea girofarului, staţionarea şi pedepsirea usturătoare. Un soi de instant karma, livrată de poliţia maghiară. Vedeţi mai multe asemenea exemple de instant karma, adunate în video-ul de mai jos.

Ce ziceţi, am avea nevoie de asemenea operaţiuni de instant karma şi pe drumurile din ţara noastră?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter