(VIDEO) Instant karma pentru cei ce depăşesc pe banda de urgenţă sau acostament, livrată de poliţia din Ungaria

18 August 2020, 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Totuşi, maşinile nemarcate ale poliţiei pot face minuni. Folosite de decenii în ţări precum Germania sau Austria, mai nou au fost adoptate şi de poliţia din Ungaria, iar ceva timp în urmă vă arătam cum aceste maşini îi vânau pe cei care depăşesc neregulamentar pe traseele naţionale.
Acum, aceleaşi maşini nemarcate, în marea lor parte exemplare Skoda Octavia cu motoare puternice sub capotă, au ieşit la vânătoare şi pe autostrăzile maghiare, în special în zonele unde se formează ambuteiaje. Ştim cu toţii că autostrăzile au de obicei o bandă de urgenţă pe extrema dreaptă, ce poate fi folosită fie când o maşină se defectează, fie pentru deplasarea automobilelor cu girofar în intervenţii de urgenţă. Dar, mai ales în ambuteiaje, uneori se mai găsesc şmecheri care au ideea de a folosi această bandă de urgenţă pentru a depăşi o bucată mare a fluxului de trafic. Însă, când se întâmplă ca printre maşinile care formează acest trafic să fie şi o maşină nemarcată a poliţiei, toată ideea lor se lasă cu un instant karma, cum ne arată şi video-ul de mai jos.

Noi sincer credem că şi poliţia din ţara noastră ar trebui să înceapă a folosi automobile nemarcate nu doar drept maşini-capcană cu radar, dar şi pentru identificarea multor altor încălcări periculoase pe drumurile ţării. Voi ce spuneţi?
1
9,443
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!