Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) La limita unui accident cumplit, din cauza unor depăşiri neregulamentare în Moldova

10 August 2020 - 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Două video-uri ce au la bază aceeaşi încălcare, dar filmate pe diferite trasee ale Moldovei, au apărut azi în spaţiul public.
În primul, un Audi A6 efectuează o depăşire pe contrasens pe traseul Chişinău-Hânceşti, într-o zonă în care depăşirea e interzisă. După cum puteţi vedea în videoul de mai jos, accidentul a fost evitat la limită. Şi din păcate, majoritatea accidentelor frecvente, care se întâmplă pe traseul Chişinău-Hânceşti au la bază anume asemenea scenarii depăşiri neregulamentare, combinate cu viteze excesive.

Cel de-al doilea video îl are drept protagonist pe şoferul unui camion, pe traseul M14 Chişinău-Bălţi. Deşi conduce un ditamai camion uriaş, acesta a ieşit la depăşirea unui alt camion, ajungând până într-o zonă în care depăşirea nu e permisă, dar şi ajungând faţă în faţă cu traficul de pe contrasens. Şoferul care filma a fost nevoit să oprească pentru a evita impactul.
Ce trebuie să se întâmple pentru ca şoferii de pe drumurile Moldovei să conştientizeze riscul enorm la care se supun pe ei şi pe alţii în momentul când fac asemenea depăşiri neregulamentare? Poate e cazul să ne gândim cu toţii la soluţia aplicată de curând de poliţia maghiară, care are maşini nemarcate, cu care-i ”pescuieşte” pe cei ce fac asemenea depăşiri, aşa cum vă anunţam într-un material publicat recent?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter