(VIDEO) Reacţie exemplară a unui şofer din Moldova, când un copil i-a sărit în faţa maşinii

3 August 2020, 19:17
Redacţia PiataAuto.md
Nu în zadar la şcolile auto bune ne învăţau să fim întotdeauna cu ochii la drum, întotdeauna cu mâinile pe volan şi concentraţi nu la alte activităţi, ci la situaţia de trafic dinainte, pentru că orice se poate întâmpla. Un video publicat azi ilustrează cât de preţios e acest sfat!
Un şofer din Moldova a avut ghinionul să treacă printr-o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni. Circula prin interiorul localităţii, cu viteză regulamentară, după cum se poate deduce din video, iar la un moment dat un copil i-a sărit brusc în faţa maşinii sale. Şoferul a avut o reacţie exemplară, apăsând cu forţă profesionistă frânele şi totodată claxonând. Din fericire, maşina sa a oprit înainte de a lovi copilul, iar astfel totul s-a încheiat cu o sperietură zdravănă pentru ambele părţi.

Însă acest video ar trebui să fie o lecţie pentru toţi. Şi pentru şoferi, ca să înţelegem cât de importantă e viteza potrivită în localităţi şi atenţia la drum, dar şi pentru părinţi, ai căror copii, mai ales acum în perioada vacanţei, rămân adesea nesupravegheaţi. Cu siguranţă ar trebui să le amintim copiilor oricât de des avem ocazia cum e corect de traversat drumul.

Sursa video: Facebook / grupul GBM
0
172,984
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!