(VIDEO) Situaţie clasică de accident în Chişinău. Are sau nu autorul filmării dreptate?

27 August 2020, 17:37
Redacţia PiataAuto.md
Un video publicat azi de un chişinăuean arată la prima vedere o situaţie de accident, în care ar fi de vină maşina din faţa celui care filmează. Dar noi, totuşi, credem că-n acest caz autorul filmării e cel care a creat un pericol în trafic şi a fost la un pas de a provoca un accident.
Ce e greşit în video-ul de mai jos? Aparent, în primul rând viteza, care pare prea mare pentru oraş, dar, neavând vreo cifră exactă, trecem peste asta. În al doilea rând, autorul filmării recurge la o depăşire pe dreapta, pe un drum ce are doar o singură bandă pe sens, conform marcajului, cu linie întreruptă. În al treilea rând — e vorba de trecerea de pietoni, depăşirea pe dreapta fiind făcută tocmai în imediata apropiere a unei treceri de pietoni. Prin regulament depăşirile la trecerea de pietoni sunt interzise, fie ele şi pe stânga. Iar în acest caz în general vizibilitatea era aproape nulă din partea dreaptă a trecerii de pietoni şi autorul filmării s-ar fi putut trezi cu un pieton pe care să-l vadă la 1-2 metri de trecere!

Poate mai găsiţi voi alte încălcări. Vedeţi video-ul de mai jos şi spuneţi în comentarii, are oare autorul filmării dreptate să-l acuze pe cel din faţa lui?
1
2,008
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!