(VIDEO) Spălarea unui Mercedes-Benz W124, care a stat 16 ani în aer liber

15 August 2020, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
Nu în zadar când vorbim de maşini vechi, dar bine păstrate, vorbim de maşini care au avut norocul să stea în vreun garaj uscat, ferit de ploi şi ninsori, cu umiditate potrivită. O maşină poate sta, desigur, şi sub cerul liber, dar nu 16 ani în continuu, nemişcată, precum acest Mercedes-Benz descoperit în Estonia.
După cum puteţi vedea din video-ul de mai jos, maşina a adunat pe ea un strat lipicios de praf, amestecat cu rămăşiţele a tot ce a mai căzut peste maşină de-a lungul anilor. Desigur, spălarea de acum cu apă sub presiune i-a redat maşinii un aer foarte proaspăt pentru un automobil pe care toţi în considerau defunct, dar cei 16 ani sub aer liber au lăsat totuşi urme adânci în caroseria maşinii: rigini pe la aripi şi praguri şi pete adânci de vopsea, care trădează rugina dedesubt pe la extremităţile capotei şi portbagajului.

Morala: dacă vreţi să conservaţi un automobil pe termen lung, n-o faceţi niciodată sub aer liber. Apropo, aici avem şi video-ul cu descoperirea acestui W124 şi prima încercare de a-l conduce.
1
6,231
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!