Zeci de maşini ale unui showroom din SUA au ars în totalitate din cauza incendiului provocat de vandali

25 August 2020, 09:48
Denis Godorozea
Protestele continuă în SUA, iar vandalii par să profite de pe valul nemulţumirilor cetăţenilor de rând, provocând de această dată o daună totală unui showroom din oraşul Kenosha, statul Wisconsin. Infractorii au provocat incendii pe teritoriul showroom-ului, iar în consecinţă zeci de automobile au fost distruse complet. Per total pe teritoriul reprezentanţei auto se aflau circa 100 automobile.
Noul val de proteste a cuprins mai multe state din SUA după ce forţele de ordine au tras focuri de armă în Jacob Blake, un tânăr afroamerican de 29 ani. În consecinţă, proteste au izbucnit în diverse oraşe şi state, precum New York, Minneapolis, dar şi în mai multe oraşe din statul Wisconsin. Ca şi anterior, protestele au fost acompaniate de vandalizări, iar prada infractorilor de această dată a devenit un showroom de automobile rulate din oraşul Kenosha. Afară de showroom, au mai fost incendiate un market mobilier şi aleatoriu vehicule.
Potrivit presei americane, pe teritoriul showroom-ului din Kenosha au fost parcate aproximativ 100 automobile, majoritatea au fost cuprinse de flăcări şi distruse în totalitate. Estimările preliminare arată că dauna totală atinge aproximativ un milion de dolari, or maşinile costau nu mai puţin de 10,000 dolari fiecare. Deocamdată nu se cunoaşte dacă companiile de asigurări vor acoperi cheltuielile reprezentanţei auto. Pompierii veniţi la faţa locului au reuşit să oprească flăcările, însă majoritatea bunurilor au fost distruse. Din fericire, conform informaţiilor preliminare, incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti.
0
992
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!