Zeu de marketing: a lansat un site special ca să-şi vândă Opelul faimos

7 August 2020, 16:41
Denis Godorozea
Ingeniozitatea vânzătorilor auto nu are limite, iar uneori unii lansează adevărat proiecte de marketing în dorinţa de a găsi cât mai curând un cumpărător. Este şi cazul unui tânăr din România, care a lansat un site special dedicat propriei maşini, pe care vrea să o vândă, un Opel Astra J, pe care la botezat "Opel faimos". Eduard povesteşte în cele mai mici detalii despre propria maşină pe site şi susţine că nu este un samsar, ba chiar vine cu argumente în acest sens.
Pe site-ul său Eduard a publicat şi câteva secvenţe video cu maşina sa, iar unele desprinse de pe ecranele TV, or tânărul susţine că maşina sa a devenit recunoscută în mass-media. Dar se pare că cu excepţia câtorva detalii, despre care vă relatăm mai jos, maşina lui Eduard nu se mai face specială comparativ cu alte exemplare Astra J. Opelul faimos a fost produs în 2011, având sub capotă benzinarul de 1.4 litri, cu 140 CP la activ. Cai putere "frumoşi", de altfel, susţine Eduard.

Tânărul şi-a îndrăgit atât de mult maşina, că ar vrea să o vândă cu 10,000 euro, dar se lasă ghidat de preţurile pieţii, astfel a decis să-i pună un preţ de două ori mai mic. "Reducere de 50%", spune el. Mai jos Eduard oferă detalii despre nivelul de echipare al acestui Opel faimos, ba mai sugerează că parcursul de 150,000 kilometri este original. Însă, când a cumpărat maşina, Eduard a decis să dea înapoi parcursul, însă până a o plasa în vânzare a readus odometrul la parcursul real.
O fi haioasă încercarea lui Eduard de a-şi vinde maşina, dar uite că a funcţionat, or Opelul faimos a ajuns subiect de ştire pe site-urile dedicate lumii auto cât în România, atât şi în Moldova, nu? :)
0
1,972
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!