Şi-a pierdut viaţa într-un Mercedes-Benz S-Class. Accident cumplit lângă Anenii-Noi azi seară

13 August 2020, 21:19
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit a avut loc azi seară, în jurul orelor 18:30, pe traseul Căuşeni-Chişinău, în apropiere de Anenii-Noi. Unui Mercedes-Benz S-Class din generaţia curentă i-ar fi căzut o roată, în urma cărui fapt maşina a ajuns pe acostament izbindu-se de copaci şi doborând trei dintre ei.
Mercedesul s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul a decedat la faţa locului. Alţi doi pasageri din automobil au suferit traumatisme şi au fost transportaţi la spitalul raional Anenii-Noi. La faţa locului a fost nevoie şi de intervenţia serviciilor de descarcerare.
Dată fiind forţa imensă a loviturii, deja se poate spune că maşina rula cu viteză mult mai mare decât cea regulamentară pe acest segment de drum. De asemenea, căderea roţii, invocată de martori, ridică mari semne de întrebare, fiind vorba fie de o fixare iresponsabilă a ei anterior, fie de urmările unei gropi uriaşe, care ar fi putut rupe janta. Aceste detalii urmează a fi comunicate ulterior de poliţie. Una e clar — atunci când viteza trece orice limită, nu te va putea salva nici automobilul cu protecţie excelentă...
De asemenea, site-ul deschide.md menţionează că şoferul decedat azi în acest Mercedes-Benz S-Class ar fi soţul unei bloggeriţe decedate anul trecut alături de fratele său într-un alt accident violent, pe acelaşi traseu, în apropiere de Căuşeni.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: deschide.md
0
31,592
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!