Accident fatal în Copceac, Ştefan-Vodă: tractoristul beat, tinerii fără căşti de protecţie

18 Septembrie 2020, 09:55
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs aseară în localitatea Copceac din raionul Ştefan-Vodă, Moldova. Un accident într-atât de absurd prin mulţimea de încălcări care-l însoţesc, încât reflectă deplin felul în care se conduce adeseori prin satele Moldovei, din păcate.
Un tânăr de 25 de ani şi pasagera sa de 18 de ani circulau cu o motocicletă Viper pe strada principală a satului Copceac, când s-au tamponat frontal cu un tractor MTZ, care se deplasa neregulamentar, pe contrasens, fără lumini, informează Echipa 902.

Cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de prodecţie şi au fost răniţi grav, fiind preluaţi de ambulanţă. Din cauza traumelor grave, însă, tânăra de 18 ani s-a stins peste câteva ore la spital.

Poliţiştii au decoperit şi că tractoristul era în stare de ebrietate, având 0.55 mg/l în aerul expirat! Din această cauză, a fost pornită o cauză penală, iar tractoristul a fost plasat în arest preventiv de 72 de ore.
Totul e greşit în acest accident. Tractorist beat, care circulă haotic şi fără lumini, tineri care merg pe motocicletă fără măcar o cască obligatorie în cap. Poate măcar unul din aceste elemente dacă lipsea, nu erau pierdute vieţi omeneşti. Aşa însă, s-a mai produs un accident absurd şi s-a mai pierdut o viaţă mult prea tânără.

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
0
6,708
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!