Amendat pentru că a stat în ambuteiaj: gafa sistemului automatizat de monitorizare a traficului din Rusia

25 Septembrie 2020, 17:54
Denis Godorozea
Un şofer din Moscova s-a ales cu o amendă mai puţin obişnuită şi chiar neaşteptată. Acum câteva zile Alexander Safronov a primit la adresa de domiciliu o notificare cu amenda pe care urmează să o achite şi cu două poze de la locul "încălcării" comise la finele lunii august din acest an. În imagine maşina lui, o Skoda Karoq, apare în ambuteiaj alături de alte maşini, în aşteptare.
Sistemul "inteligent" de monitorizare a traficului a perceput situaţia în felul său, considerând că Alexander ar fi oprit într-un loc interzis, fiind pe prima bandă de circulaţie. Doar că sistemul nu a luat în calcul că în faţa Karoq-ului la fel mai erau "parcate" încă câteva automobile. Din nefericire, nu cunoaştem dacă şi ceilalţi participanţi la trafic au primit amenzi similare pentru această "încălcare".

După cum a explicat ulterior Alexander, ambuteiajul s-a format la intrarea dintr-o parcare din preajmă, iar toate acele automobile de pe prima bandă aşteptau să intre în parcarea legală. Alexander va încerca să contesteze amenda în instanţă.
0
11,232
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!