Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Au fost anunţate preţurile pentru SUV-ul electric Mazda MX-30 în Moldova

25 Septembrie 2020 - 12:52
Ilie Toma
Mazda MX-30, primul model 100% electric al mărcii nipone şi totodată un SUV stilat, va ajunge în showroom-ul din Chişinău în aproximativ o lună, iar astăzi au fost anunţate şi preţurile oficiale.
Noua Mazda MX-30 va fi disponibilă în 3 nivele de echipare în Moldova — GT, GT Plus Luxury Modern şi GT Plus Luxury Vintage. Ca la toate modelele Mazda recente, până şi ipotaza de bază GT include deja dotări excelente, toate echipările de siguranţă fiind deja incluse, la fel ca şi o mare parte din tot ce ţine de multimedia.
Aşadar, noua Mazda MX-30 va porni de la exact 33,000 euro în dotarea GT, menţionată mai sus. În următoarele două nivele de dotări, care sunt echivalente ca ierarhie şi diferă doar ca stil, ea va costa 35,600 euro. Iar acestor două nivele li se mai poate adăuga un pachet premium, care aduce preţul unei Mazda MX-30 burduşită cu toate opţiunile la 36,600 euro.
La capitolul motorizări, noul model electric nipon va fi disponibil într-o singură ipostază de putere şi autonomie. Aceasta dispune de un electromotor de 145 CP şi 271 Nm, care propuleasă puntea faţă. SUV-ul electric are un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 9.7 secunde şi o viteză maximă limitată la 140 km/h. Bateria litiu ion are o capacitate de 35.5 kWh, cântăreşte 310 kg şi poate fi încărcată de la o priză AC, trăgând o putere maximă de 6.6 kW. Există şi un port DC, din câte se pare, dar viteza de încărcare nu e specificată, fiind, cel mai probabil de cca 50 kW.
Maşina promte o autonomie urbană în ciclu WLTP de 265 km iar în regim mixt, tot după standardul WLTP — de 200 km.

Ce spuneţi, cât de atractivă vă pare noua Mazda MX-30 ca model electric?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter