BMW M lansează primul pachet de tuning de uzină pentru noile M3 şi M4

23 Septembrie 2020, 10:07
Denis Godorozea
La scurt timp după prezentarea oficială a noilor BMW M3 şi M4, inclusiv în versiunile de performanţă de top Competition, bavarezii anunţă şi un prim program de tuning de uzină, tradiţional, M Performance Parts. De această dată, însă, se pare că designerii au avut frâu liber şi au reuşit să creeze un aspect exterior de excepţie, prin cele mai mici detalii, pentru proaspetele sportive.
Tratamentul aplicat sedanului şi coupe-ului este, în mare parte, similar, cu excepţia unor detalii dictate de formele caroseriilor. Bavarezii vor oferi posibilitatea viitorilor cumpărători să-şi personalizeze maşinile cu kit-uri aerodinamice exterioare, ce includ câte un splitter frontal de dimensiuni mai mari, de rând cu alte elemente decorative integrate în prizele inferioare ale barei de protecţie faţă. Pragurile laterale continuă stilul M Performance Parts cu lamele evazate, iar toate elementele exterioare adiţionale, precum şi capacele oglinzilor retrovizoare laterale, pot fi realizate din fibră de carbon nevopsită, dar clientul mai poate alege opţional o culoare dedicată, contrastantă.
Tratamentul aplicat posteriorului pare incredibil şi inspirat din cultura de tuning de la începutul acestui secol, or aici se regăseşte un difuzor complet restilizat, ce aduce şi patru terminaţii pentru sistemul de evacuare, integrate pe mijlocul barei. M3 poate avea un eleron generos pe capacul portbagajului, pe când M4 integrează o aripă de mici dimensiuni.
Modificări similare sunt aplicate interiorului, unde posesorul unui proaspăt M3 sau M4 poate avea inserţii din fibră de carbon combinate cu tapiserie de înaltă calitate din Alcantara şi piele. Volanul poate fi schimbat cu unul nou. Tradiţional, în cadrul programului de tuning de uzină cei de la BMW oferă o gamă variată de jante originale, de diverse culori şi design diferit, cu dimensiuni cuprinse între 19 şi 21 ţoli.
Pachetul de tuning va fi disponibil pentru comandă odată cu lansarea comercială a bolizilor M3/M4, iar preţul, fireşte, poate varia mult în funcţie de cantitatea modificărilor solicitate. Amintim că livrările noilor modele de performanţă vor demara în primele luni ale anului viitor.
0
1,361
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!