Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Canada: amendă de peste jumătate de milion de dolari pentru nerespectarea regulilor de intrare în ţară

8 Septembrie 2020 - 12:42
Denis Godorozea
SUA este ţara cu cele mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 din America de Nord, dar şi din întreaga lume. În contextul situaţiei pandemice, Canada a impus restricţii severe de intrare în ţară pentru cetăţenii americani, accesul fiind permis doar pentru tranzitarea teritoriulului pentru a ajunge în sau din Alaska pe cale terestră. Nerespectarea prevederilor poate fi pedepsită extrem de dur, iar un cetăţean din Statele Unite a şi simţit-o pe pielea proprie.
Astfel, un bărbat din SUA va fi impus să achite o amendă în sumă totală de 569,000 dolari americani, iar asta pentru că în loc să tranziteze teritoriul Canadei, aşa cum a declarat pentru serviciile de control vamal, a vizitat mai multe obiective turistice din ţară. Potrivit presei americane, automobilul înmatriculat în SUA a fost surprins în diverse oraşe din Canada, acolo unde nu ar fi ajuns în mod normal în intenţia de a tranzita doar ţara.

Pe lângă amenda usturătoare, cetăţeanul SUA mai poate fi pedepsit cu închisoare pe un termen de până la 6 luni. Canada a impus restricţii de intrare în ţară pentru cetăţenii din SUA la 21 martie 2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter