Caz incredibil în Rusia: un jefuitor de automobile s-a pomenit cu maşina personală furată din propria curte

29 Septembrie 2020, 12:52
Denis Godorozea
Un caz incredibil cu jaf dublu a avut loc în Rusia, regiunea Sahalin. Un pescar de 37 ani a atenţionat că maşina parcată pe malul unui lac din regiune i-a fost furată, cu tot cu bunurile de la interior, inclusiv un card bancar şi fişa cu parola de acces a cardului. Maşina a fost găsită în câteva zile, dar lucrurile au luat o întorsătură incredibilă, chiar şi pentru inspectorii de poliţie.
Anchetatorii au stabilit, că maşina a fost furată de un bărbat de 29 ani. Acesta trecea în stare de ebrietate alcoolică prin preajma lacului unde pescuia proprietarul maşinii şi nu a rezistat tentaţiei de a pune mâna pe automobil, văzând că cheile sunt la interior iar maşina nu este incuiată. Ulterior bărbatul a găsit în maşină şi cardul bancar cu parola de acces, astfel s-a grăbit să sustragă din contul proprietarului 150,000 ruble ruseşti, echivalentul a 1,613 euro conform cursului actual. După aceasta bărbatul a vândut maşina furată contra unei sume nesemnificative, iar din banii obţinuţi a cumpărat un alt automobil, cu care a şi plecat acasă.
Mare i-a fost uimirea când dimineaţa s-a pomenit şi el cu maşina furată, chiar din propria curte. Acesta nu s-a grăbit să anunţe poliţia despre jaf, speriat că anchetatorii vor restabili cronologia evenimentelor din ultimele zile, iar astfel vor deschide un nou dosar pe numele lui. Da, anterior bărbatul a mai fost condamnat pentru diverse infracţiuni.

Dar cine a furat maşina jefuitorilor, vă întrebaţi? Proprietarul care i-a şi vândut-o cu o zi mai devreme, or şi-a păstrat o cheie din set pentru a recupera ilegal maşina ulterior. În baza acestor cazuri poliţia a pornit câteva dosare penale, iar acum ambii infractori riscă să fie condamnaţi cu închisoare.
0
1,642
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!