Ce ziceţi de designul celei de-a doua generaţie Dacia Logan adaptat la limbajul stilistic Lada?

2 Septembrie 2020, 11:54
Denis Godorozea
Dacia Logan MCV de primă generaţie a primit o a doua viaţă în gama celor de la Lada, care de mai mulţi ani au intrat în componenţa concernului Renault. Istoria Logan-ului îşi are originea în 2006, iar în 2012 maşina în caroseria break a ajuns în portofoliul ruşilor, cu mici modificări stilistice, astfel fiind produsă şi în prezent. Curios este că ruşii nu planifică să pensioneze modelul respectiv, Largus (aşa se numeşte Logan MCV cu emblema Lada) fiind cel mai accesibil model din gamă, iar astfel şi unul solicitat. Ei bine, de un an se vorbeşte despre o actualizare mai amplă, dacă nu tehnică atunci măcar stilistică, care să adapteze aspectul exterior al primului Logan la limbajul mărcii din Rusia. Acum presa rusească a încercat din nou să-şi imagineze, cum va arăta Lada Largus facelift, cu faruri de Logan II, dar aşa-zisul X-Face specific Lada.
Deci, cel mai probabil Largus facelift se va lansa imediat după cea de-a treia generaţie Dacia Logan, care se vinde în Rusia cu emblema Renault. Se pare că francezii reţin apariţia versiunii actualizate anume pentru a distanţa în continuare Logan-ul de Largus în Rusia, or ambele modele au vânzări extrem de bune în segmentele lor de preţ.
În conformitate cu zvonurile proaspete din interiorul Lada, break-ul Largus va prelua farurile celei de-a doua generaţie Logan, cu mici actualizări la nivelul structurii interioare, pe când fascia frontală va fi originală, inspirată de la limbajul stilistic actual Lada. Pentru a reduce costurile, însă, cel mai probabil posteriorul nu va suferi modificări de design, decât doar la nivel de bară.
0
3,352
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!