Cum transformi Toyota Land Cruiser într-un SUV incompatibil cu offroad-ul. Reţeta tunerilor de la WALD

2 Septembrie 2020, 21:03
Denis Godorozea
Cei de la WALD şi-au obişnuit fanii cu reţete de tuning niţel mai speciale, ba poate controversate, cu tot soiul de kit-uri exterioare care mai de care mai arătoase şi ciudate. De această dată designerii de la WALD parcă şi-au propus să transforme offroader-ul măreţ Toyota Land Cruiser 200 într-un SUV, care se teme până şi de noroi. Pe bune, cu aşa o maşină parcă îţi trece dorul de teren accidentat, nu?
Fascia frontală a lui Land Cruiser 200 capătă o imagine nouă datorită barei de protecţie proeminente, cu incizii de aer înguste şi multiple suprafeţe cromate. Aici sunt incluse proiectoare de ceaţă şi 4 blocuri de lumini de zi de tip LED. Acest stil continuă şi pe lateral, unde Land Cruiser are aripi evazate, inserţii cromate orizontale şi praguri generoase. Exteriorul poate fi condimentat de jante de diferit design, cu dimensiuni de peste 20 ţoli.
Posteriorul doar accentuiază acest limbaj stilistic excesiv, cu o bară de protecţie coborâtă şi un pseudo-difuzor integrat. Bara mai include o inserţie cromată, care să imită câte o terminaţie dublă pe părţile extreme, iar pe uşa din spate şi-au făcut loc două eleroane integrate, pe partea de sus şi partea de jos a lunetei. Per general, Land Cruiser 200 capătă un aspect original şi chiar impunător, dar absolut incompatibil cu offroad-ul, misiunea de bază, aparent, a acestui model. Voi ce credeţi despre kit-ul pregătit de WALD?
1
1,818
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!